Napvitorla – FIX

Vásárlás Referencia galéria Riviéra™ napvitorla Szinek, infók Kiegészítők Kivitelezés


Szeretnénk megismertetni Önnel az árnyékolásnak ezt a nagyszerű fajtáját. A napvitorla nagyon sok olyan előnnyel rendelkezik, ami ötvözi a többi
árnyékoló berendezés pozitív oldalát, de kiküszöböli azok negatív tulajdonságait. A napvitorla kevésbé érzékeny a szélre, mint a napernyő, vagy karos napernyő. Sokkal nagyobb felületen árnyékol, mint bármely ilyen jellegű árnyékoló rendszer. Elhelyezhető az épületektől távol, függetlenül, így szinte bármilyen helyszín, játszótér, medence árnyékolására alkalmas.
A vitorlák szögének beállításával alkalmas arra is a rendszer, hogy a laposabb napsugarak ne jussanak le az árnyékolni kívánt területre.

Amennyiben Önnek problémái vannak jelenlegi árnyékolójával, keressen minket valamely elérhetőségünkön és segítünk megoldani problémáját!

Anyag típusok


Típus ábrák

Tekintsen meg pár elrendezést a végtelen számú lehetőségek közül!


Kivitelezés és árajánlat kérés folyamata

Küldjön néhány fotot a helyszínről

Ezek alapján indulhat az ingyenes tervezés.

Adjon meg néhány méretet

Adja meg árnyékolandó terasza, kocsi beállója, vagy medencéje, illetve játszótere befoglaló méreteit!

Írjon néhány sort az elképzeléséről

Ez vonatkozhat színre, formára, elendezésre ...

Tervezés folyamata

A kapott adatok alapján a mérnök kollégáink ingyenesen megtervezik a lehető legnagyobb árnyékolás érdekében a napvitorla rendszert.

Két féle árajánlatot készítünk

Készítünk árajánlatot komplett kivitelezésre, illetve a napvitorla és a szerelvények vásárlására is.

Kivitelezés

Ha komplett kivitelezésre esik a választása, akkor a megrendeléstől számítva általába 1 - 1,5 héten belül kivitelezzük a rendszert.

Vásárlás

Amennyiben csak a választott napvitorlákat és szerelvényeket szeretné megvásárolni, akkor abban az esetben elküldjük Önnek csomagként.